Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 §


Asiakkaiden yksityisyys on meille tärkeää ja pyrimme mahdollisimman avoimesti kertomaan asiasta. Voit halutessasi muuttaa tai korjata tietojasi kirjautumalla asiakastilillesi tai ottamalla meihin yhteyttä alexlifestyle(at)hotellialexander.fi.

Tämä rekisteriseloste on laadittu 8.10.2014. Päivitetty 03.2021

1. Rekisterinpitäjä

Alex & Wilis Oy, Kauppakatu 23, 35800 Mänttä

Y 2164410-4

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Mailis Hlavacek

3. Rekisterin nimi

Alex & Wilis Oy:n verkkokaupan alexlifestyle.fi käyttäjärekisteri. 

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Alex & Wilis Oy:n verkkokaupan käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenottojen hoitamiseksi, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään rekisteröidyistä perustietoja, kuten:
- nimi
- osoite
- puhelin
- sähköposti.

- Facebook-painikkeiden käyttötiedot lähetetään Facebook-palveluun.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi Alex & Wilis Oy:n verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Alex & Wilis Oy:n ja alexlifestylen toimijat ja yhteistyökumppanit käsittelevät pääsääntöisesti henkilötietoja Suomessa. Jos tietoja luovutetaan EU:n ulkopuolelle, niin se tehdään EU-tietosuoja (GDPR) asetuksen mukaan.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Alex & Wilis Oy:n verkkokaupan käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. 

9. Rekisteröidyn kielto-oikeus

Noudatamme EU:n tietosuoja-asetusta GDPR ja sen mukaisesti voit rekisterin jäsenenä milloin vain pyytää tietojesi tarkistusta, muokkausta tai poistamista. Voit koska tahansa perua uutiskirjeen, uutiskirjeen yhteydessä olevan peruutuslinkin kautta. Tai voit laittaa meille sähköpostia alexlifestyle(at)hotellialexander.fi

11. Tiedon korjaaminen

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.