Palautusaika paketin noutohetkestä on 14 vrk. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, hajuton ja lappujen kiinni tuotteessa, heti uudelleen myytävissä.

Kengät tulee palauttaa omassa laatikossa, kenkälaatikko ei ole "palautuspussi".

Palautusohje:

Mikäli haluat palauttaa tuotteen/tuotteita tilauksestasi, ilmoita siitä meille sähköpostitse alexlifestyle@hotellialexander.fi. Merkitse pakettiin lähetyslistan kiinteä palautuskoodi (löydät sen lähetyslistan palautusohjeesta) ja voit palauttaa tuotteen huolellisesti pakattuna postin palvelupisteen kautta. Otathan aina palautuksen tai vaihdon yhteydessä saamasi kuitin talteen, jossa on paketin seurantatunnus.

TÄRKEÄÄ: Palauttaessasi tuotteen liitä mukaan aina tämä pakkauslista, jossa näkyy palauttajan nimi ja yhteystiedot.

Mikäli palautat koko tilauksesi, pidätämme rahanpalautusta tehdessämme toimituskulun 7€ ja palautuskulun 5€.

Vaihto-ohje:

Lähetyslistasta löydät postin kiinteän palautuskoodin jolla vaihto sujuu maksutta. Ilmoita meille aina sähköpostitse alexlifestyle@hotellialexander.fi että olet vaihtamassa tuotteen. Pakkaa tuote huolellisesti niin, että se kestää kuljetuksen rikkoutumatta. Otathan aina palautuksen tai vaihdon yhteydessä saamasi kuitin talteen, jossa on paketin seurantatunnus.

TÄRKEÄÄ: Palauttaessasi tuotteen liitä mukaan aina lähetyslista, jossa lähettäjän nimi, yhteystiedot sekä syy palautukseen. 

Tee uusi tilaus tuotteesta, johon haluat palauttamasi tuotteen vaihtaa. Hyvitämme sinulle rahanpalautusta tehdessä myös uuden tilauksesi toimitusmaksun!

Jos olet saanut tuotelahjoja, huomioithan että sinun tulee palauttaa myös ne. Pidäthän postista annettavan palautuskoodin tallessa. Mikäli palautuspaketti katoaaa, eikä sitä löydy postin seurannasta, paketti on lähettäjän vastuulla ilman kuittia.

Maksun palautus:  informoimme valitsemaasi maksunvälittäjää kun palautus on saapunut myymälään ja palatus suoritetaan valitulle maksutavalle.

Tilauksen peruuttaminen: voit peruuttaa tilauksen heti tilauksen jälkeen, kunnes tilaus on käsitelty. Peruuttaminen ei ole mahdollista kun tilaus on jo käsitelty. Paketin noutamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruutuksen voit tehdä sähköpostilla alexlifestyle(at)hotellialexander.fi, johon voit olla muutenkin yhteydessä mikäli sinulla on lisäkysymyksiä.