Kaikista palautuksista on aina sovittava kanssamme etukäteen. Palautusaika paketin noutohetkestä on 14 vrk. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja lappujen kiinni tuotteessa, heti uudelleen myytävissä.

Alusvaatteilla ei ole palautusoikeutta. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla alexlifestyle(at)hotellialexander.fi. Saat meiltä palautuskoodin, jolla palauttaminen on sinulle maksutonta. Palautukset mistä ei ole meitä etukäteen informoitu veloitamme 10€ palautusmaksun. Jos palautat koko tilauksen veloitamme lähetyksestä aiheutuneet postikulut 7,00€. Jos olet saanut tuotelahjoja, huomioithan että sinun tulee palauttaa myös ne. Pidäthän postista annettavan palautuskoodin tallessa. Mikäli palautuspaketti katoaaa, eikä sitä löydy postin seurannasta, paketti on lähettäjän vastuulla ilman kuittia.

Maksun palautus:  informoimme valitsemaasi maksunvälittäjää kun palautus on saapunut myymälään ja palatus suoritetaan valitulle maksutavalle.

Tilauksen peruuttaminen: voit peruuttaa tilauksen heti tilauksen jälkeen, kunnes tilaus on käsitelty. Peruuttaminen ei ole mahdollista kun tilaus on jo käsitelty. Paketin noutamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruutuksen voit tehdä sähköpostilla alexlifestyle(at)hotellialexander.fi, johon voit olla muutenkin yhteydessä mikäli sinulla on lisäkysymyksiä.